Sale!

Monster Energy Watermelon 12×500 ml

 14,50

Bij Frisdrankboer.nl doen we het net een beetje anders. Losse tray verkoop met op een tray 12 blikjes Monster Energy Watermelon.
Natuurlijk verkopen wij bij Frisdrankboer niet alleen Monster Energy Watermelon.

Ook de Pepsi met een smaakje zoals Pepsi Max Cherry of Lemon zijn bij ons allemaal te bestellen per tray. Voordelen van bestellen bij Frisdrankboer.nl:

Snelle Levering
Ruime Voorraad
Scherpste Prijs
GRATIS Afhalen

Add to wishlistAdd to compare

Heerlijk van Smaak

Monster Energy Watermelon, een heerlijke smaak waar zeker niet de Watermelon achterwege blijft! Monster Energy Ultra kent geen gelijke als het aankomt op smaak, en dat terwijl alle varianten van deze serie helemaal suikervrij zijn. Ja het bestaat energy met zero sugar

Monster Energy Watermelon

Monster Energy komt oorspronkelijk uit Amerika. Inmiddels zijn er diverse smaken op de markt die er voor hebben gezorgd dat er inmiddels ook een suikervrije lijn van monster is. De verschillende smaken zijn veel te krijgen maar sommige smaken zijn ook seizoensgebonden.

Monster Energy

Monster zie je ook vaak als sponsor bij diverse sporten aanwezig. Zo doet monster weinig aan marketing maar wil het vooral zorgen dat het voor iedereen te betalen is.

Pepsi of Pepsi Cola bestellen

Frisdrankboer heeft altijd diverse soorten Pepsi voorraad. Ga naar onze webshop om jouw Pepsi te bestellen. Ook hebben we heerlijke coca cola en zo heeft u als klant voldoende Cola keuzes

Fanta bestellen

Frisdrankboer heeft altijd diverse soorten Fanta voorraad. Bezorgen en afhalen is allebei mogelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.