Aanbiedingen van Week 35

Aanbiedingen van Week 35

Aanbiedingen van Week 35

Iedere week hebben wij weer meerdere scherpe aanbiedingen. Iedere zondag voordat de nieuwe week begint plaatsen zij deze bij nieuws. Belangrijk is dat veel van de aanbiedingen van toepassing zijn op onze winkel in Heerde, maar ook voor ieder Pickup Point van Frisdrankboer.nl zal er altijd een aanbieding zijn.

Wist je dat het afhalen bij een Pickup Point geen extra kosten met zich meebrengt. Zie je een aanbieding die alleen beschikbaar is in de winkel? Neem contact op met het Pickup Point om te kijken of het mogelijk is om alsnog gebruik te maken van de betreffende aanbieding.

Aanbieding Frisdrankboer.nl & Outlet Store Heerde

Komende week hebben wij in onze winkel in Heerde de volgende scherpe aanbieding:

Mountain dew 3 tray voor €35,00*

Dit heerlijke drankje kunt u zelfs niet bij Jumbo online bestellen

Een zeer geliefd drankje in Amerika. Mountain dew is een frisdrank met een lemon-limesmaak en word geproduceerd door het Pepsi concern. Een groene magie zoals Mountain Dew ook wel wordt genoemd.

Aanbieding Pickup Point Haaksbergen

De aanbieding voor onze Pickup Points zijn Coca Cola Regular 3 tray a 24 blikjes van 250ml voor 30 euro*. Deze kunt u momenteel bestellen door een email te sturen naar haaksbergen@frisdrankboer.nl

Facebook Pagina Pickup Point Haaksbergen

Onze Pickup Points kunnen ook eigen aanbiedingen hebben. Deze zal ieder Pickup Point zelf op haar facebook pagina vermelden

Dit zijn de Aanbiedingen van Week 35

*Voor alle aanbiedingen geldt zolang de voorraad strekt

Share with

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.